Парти-гъбки
24 Май 2013
20343
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сварете добре яйцето (минимум 10 минути), изрежете малка част от основата и извадете внимателно жълтъка. Намачкайте жълтъка с вилица, заедно със сиренето,като малко по малко прибавяте олиото, докато се получи кремообразна смес. Напълнете яйцето с получения пастет и го поставете в салатено плато - за пънче на гъбката. Отгоре сложете шапчица от издълбана половинка домат. Точките на гъбката шприцовайте от разбитата с малко майонеза извара. Оформете по желание полянка от салатени листа или цели клонки магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари