Пастет от риба тон

вход през zajenata.bg
Пастет от риба тон
admin
Добавена от: admin
22249
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 скилидка чесън
1 консерва (160 г) риба тон в зехтин
4 с л краве масло
1 с л настъргана лимонова кора
1 с л лимонов сок

1/2 ч л смлян черен пипер
2 с л ситно нарязани каперси
2 с л ситно нарязан магданоз
2 с л ситно нарязан риган
 

Рибата тон заедно със зехтина и останалите продукти (без магданоза и ригана) се поставя в блендер.
Сместа се разбива добре.
По желание се прибавят ситно нарязаните зелени подправки и се разбърква отново.
Купата се покрива със "свежо" фолио и се поставя в хладилник за 1 час.

Ако нямате каперси, заменете ги с кисели краставички. Готовият пастет се поднася към хляб, зеленчуци и пр.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft