Бърз, обикновен, но много вкусен сладкиш.
Разбиват се яйцата със захарта и ваниловата захар. След като се разбият добре, се добавят млякото, олиото, брашното и бакпулверът. Разбърква се с лъжица. Сместа се разделя на две части и в едната част се добавят 2 супени лъжици какао.
В правоъгълна тавичка, предварително намазнена, се изсипва кафявата смес и се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса точно 10 минути.
В това време се приготвя кремът. В студеното мляко се слагат ванилията, захарта и брашното, и с телена бъркалка се разбива хубаво, така ме да няма бучки. Вари се до сгъстяване, след което кремът се дръпва настрана и се добавят 100 гр. кокос. Върху изпечената първа част от блата се нанася кремът, след което - останалата част от тестото, и сладкишът се връща във фурната при същата температура за още 20 минути.
След като се охлади, се нарязва на пастички и се украсява по желание.