Пастърма от сьомга
15 Юли 2013
9585
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете филето от сьомга по дължина на 4-5 ивици. Поръсете обилно с морска сол и увийте филетата плътно в прозрачно фолио. Оставете ги в хладилник за 1 час. Извадете рибата и махнете фолиото и солта от филетата. Запържете сьомгата в нагорещен сух тиган за около 10 секунди на страна. Смесете всички подправки. Поръсете парченцата сьомга с микса от подправки и отново ги увийте във фолио. Сложете плътно увитите филета във фризера за час. Махнете фолиото и поднесете като предястие, например върху ръжен хляб.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари