Пастърма от сьомга

вход през zajenata.bg
Пастърма от сьомга
admin
Добавена от: admin
9585
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 гр. филе от сьомга
едра морска сол
1 ч.л. смлян кимион
1 ч.л. копър (семена)
4 ч.л. пипер на зърна (меланж - черен, зелен, бял и розов)

Нарежете филето от сьомга по дължина на 4-5 ивици. Поръсете обилно с морска сол и увийте филетата плътно в прозрачно фолио. Оставете ги в хладилник за 1 час. Извадете рибата и махнете фолиото и солта от филетата. Запържете сьомгата в нагорещен сух тиган за около 10 секунди на страна. Смесете всички подправки. Поръсете парченцата сьомга с микса от подправки и отново ги увийте във фолио. Сложете плътно увитите филета във фризера за час. Махнете фолиото и поднесете като предястие, например върху ръжен хляб.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft