За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Персийски тутманик - без месене, само бъркаш, печеш и ядеш
Персийски тутманик - без месене, само бъркаш, печеш и ядеш
1 Юли 2015
181394
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбиват се яйцата, прибавят се постепенно олиото, млякото (заедно с разтворената в него сода) и брашното. Трябва да се получи кексово тесто. Прибавя се натрошеното сирене, разбърква се и сместа се изсипва в намазнена тавичка. Намазва се с едно яйце и се пече се на умерена температура до златисто.
По желание в тестото може да добавите нарязан ситно колбас, маслини и пр.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари