6 филийки хляб за сандвичи /пресен/
100 грама кашкавал, нарязан на тънки ивици
50 грама шунка, нарязана на тънки ивици
1 супена лъжица масло
1 голямо яйце
2 супени лъжици прясно мляко
щипка сол
Изрежете кората на хляба и внимателно разточете всяка филийка с помощта на точилка.
Разпределете шунката върху единия край на хляба и отгоре поставете кашкавала.
Навийте рулата, като започнете от края с шунката и кашкавала.
Леко разбийте яйцето в голяма плитка чиния и добавете прясното мляко и солта.
Загрейте маслото в голям тиган на средно силен огън.
Потопете всяко от рулцата в яйчената смес, оваляйте го, за да се покрие добре и прехвърлете в тигана.
Запържете за около 1 минута от всяка страна до златисто кафяв цвят, като ги обръщате на 90 градуса /тоест общо 4 пъти/.
Поднесете рулцата топли.
Приятен апетит!