Две салати, любимо предястие от лаврак с босилеково песто и зеленчуци, основно от телешки стек и елегантна шоколадова торта бяха част от менюто на Анжелика Раджаб в "Черешката на тортата". Красивата дизайнерка и PR експерт реши да почерпи специално шеф Манчев с домашно приготвена туршия.
"Ако ще ми сервира туршия сега... Извадила от мазето на баба си един буркан. Много тривиално. То това е най-лесно, да си вземеш готово кьопоолу и туршия. Искам тя да направи нещо и да го овкуси", намръщи се още в началото Буюклиева.
"Моето място не беше в кухнята. Но когато забременях, усетих едно странно чувство на друг вид творчество, което не беше в модата, а по-скоро мода в кулинарията", признава Анжелика.
"Стилът й, както тя казва, е класика, примесена с доза ексцентричност. Аз това не го забелязах особено в първите два тоалета, с които беше. Може би в мислите й само", продължи да хапе Буюклиева. "Беше много стегната. На уелкъм дринка не можахме да изпием и по глътка шампанско, всичко беше много набързо." Атаките на певицата към младата дизайнерка, чийто баща е сириец, съвсем не спряха дотук.
"Не е въпросът да сервираш от всичко по нещо, а вкусово да бъде под една нюансна гама. Беше наистина манджа с грозде! Рибата беше преварена. Дори и да бях гладна, нямаше да го изям."