Печен камембер по провансалски
19 Юли 2013
24242
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 опаковка сирене Камембер в дървена кутийка
прясна мащерка
сол и прясно смлян черен пипер
розов пипер на зърна
малко вино Мускат, шери или Шардоне
Загрейте фурната на 210 градуса. Махнете хартиената опаковка на сиренето, отрежете тънък слой от повърхностната корчка и сложете сиренето обратно в дървената кутийка. Поръсете с малко мащерка, сол и смлян черен пипер. Отгоре поръсете с малко от алкохола (или зехтин) и запечете 10-тина минути на много силна фурна. Разтопеното сирене поръсете с малко нарязан копър или прясна мащерка, както и със зрънцата розов пипер. Поднесете веднага с прясна багета или франзела!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари