Печен шаран в кисело мляко
26 Юни 2012
25485
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Вземете рибата и внимателно я изчистете. Разполовете по дължина и я посолете добре. Намазнете тавата с част от олиото и поставете рибата. С останалата част намажете шарана и го сложете в печката. Изчакайте докато не почервенее и хване лека коричка.
Вземете яйцата, копъра и киселото мляко и ги разбийте с миксер. Залейте със сместа позапечения шаран и отново пъхнете във фурната. Задръжте, докато сместа хубаво се поеме от рибата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари