Печена пилешка супа
26 Юни 2012
4393
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400-500 г пилешко месо
3 глави кромид лук
3-4 моркова
3 картофа
2 с.л. краве масло
копър
смлян черен пипер
сол
Нарежете лука на ситно, морковите - на колелца, обелените картофи - на кубчета. Нарежете месото на хапки.
Сложете ги в глинено гърне заедно с кравето масло и 750 мл вода, посолете и поръсете с черен пипер.
Похлупете гърнето, сложете го във фурната и първо гответе на умерена температура, докато супата заври, после намалете силата на огъня и гответе до готовност на продуктите.
Готовата супа поръсете със ситно нарязания копър.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари