Печена риба - Как да си приготвим за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Печена риба - Как да си приготвим за Никулден
15091
Снимков материал: pixabay.com
Печена риба - Как да си приготвим за Никулден

За печене са подходящи средноголеми риби или филе от риба . Много вкусни стават шаран, толстолоб, каракуда, скумрия, паламуд, макрур.
Важно е да се спазва правилото, че фурната е необходимо да е хубаво нагрята предварително - в противен случай рибата изсъхва.

Голямата пълнена риба би могло да започне да се пече с фолио, след това фолиото се маха и ястието се запича. Фолиото идва на мястото на тестото, което се е използвало едно време - много вкусна става риба, увита в тесто и запечена така.

За средноголяма риба времето за печене е 10-15 минути, за филе - между 5 и 10 минути.

 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft