2 Декември 2014
15107
Снимков материал: pixabay.com
За печене са подходящи средноголеми риби или филе от риба . Много вкусни стават шаран, толстолоб, каракуда, скумрия, паламуд, макрур.
Важно е да се спазва правилото, че фурната е необходимо да е хубаво нагрята предварително - в противен случай рибата изсъхва.
Голямата пълнена риба би могло да започне да се пече с фолио, след това фолиото се маха и ястието се запича. Фолиото идва на мястото на тестото, което се е използвало едно време - много вкусна става риба, увита в тесто и запечена така.
За средноголяма риба времето за печене е 10-15 минути, за филе - между 5 и 10 минути.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари