Печени джолани с чесън
17 Януари 2012
67074
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
2 бр. свински джоланчета
5 големи скилидки чесън
1 дафинов лист, червен пипер, черен пипер, куркума, риган, босилек
3-4 с.л. майонеза
Свинските джоланчета се варят половин час в подсолена вода с дафиновия лист. Чесънът се нарязва на филийки. Шпиковат се джоланчетата с чесъна. Смесват се другите подправки и се поръсват джоланчетата. Мажат се с майонезата. Слагат се в тавичка, увити във фолио, долива се малко вода и се запичат за 30-40 минути до зачервяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари