Печени картофи с хрупкава коричка
25 Ноември 2014
120500
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте картофите и ги обелете. Измийте също стръкчетата розмарин, а чесъна обелете.
Нарежете картофа на по-малки парчета. В по-голям съд сварете вода и сложете вътре картофите. Варете ги около 3-4 минути. По този начин нарязаните картофи ще станат хрупкави.
В съд за печене сложете картофите, подправете на вкус, добавете олио, чесън и стръкчета розмарин. Объркайте всичко добре и печете на 200 градуса около 35-40 минути като бъркате от време на време.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари