Печени макарони с три вида сирене
29 Май 2012
28724
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Варете макароните 1/3 от времето за варене предвидено на опаковката и ги прецедете.
Смесете млякото и обикновеното сирене в пасатор и пасирайте докато се получи гладка смес. Изсипете в средно голяма купа, където прибавете сиренето Чедър, 1/3 ч. ч. сирене Пармезан, магданоза, сол и черен пипер на вкус и разбъркайте хубаво. Смесете макароните с горната смес и ги изсипете в 20-см. кръгла касерола. Смесете галетата, 2 с. л. сирене Пармезан и разтопения маргарин в малка купа. Разпръснете сместа най-отгоре в касеролата. Печете при 190° С докато галетата покафенеят и сместа набъбне по ъглите, около 35 мин. Сервирайте веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари