Традиционно английско ястие, което се състои от наденички и смес за известния Йоркширски пудинг. Често се сервира със зеленчуци и сос от лук.
Включете фурната да се загрее на 200 градуса.
Смесете брашното, солта и яйцата. Постепенно добавете млякото при непрекъснато разбъркване с дървена лъжица. Оставете да престои 30 минути.
През това време увийте всяка наденичка в парче бекон.
Сложете маслото в огнеупорна тава и поставете във фурната, за да се разтопи.
В разтопеното масло поставете наденичките и запечете във фурната няколко минути. След това ги обърнете от другата страна и печете още няколко минути.
В сместа от яйца и брашно добавете бакпулвера и излейте тестото върху наденичките.
Поръсете със ситно нарязан пресен магданоз и пъхнете във фурната за около 30 минути или докато тестото бухне и се зачерви. Не се притеснявайте, тестото ще спадне няколко минути след като извадите тавата от фурната.