Печено месо по балкански
14 Май 2012
16151
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измитото месо подсушете с кърпа. Шпиковайте го с чесъна и сложете в съд за печене. Нарежете на филийки лука и покрийте месото. Посолете на вкус. В отделен съд смесете магданоза и пиперката, нарязани на ситно, червения пипер и виното и изсипете върху месото. Залейте с мазнината. Покрийте съда плътно с фолио и печете 1 ч в умерена фурна, без да отваряте. Ястието можете да приготвяте с агнешко месо и пресен лук.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари