Печено пълнено авокадо
10 Май 2012
9865
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната до 200°C.
Запържете лука в маслото за около 10 мин. Междувременно, издълбайте с лъжичка месото на авокадото почти до кожата, като внимавате да не я повредите. Нарежете месото на авокадото на кубчета. Прибавете опържения лук към авокадото, а също и орехите (бадемите), сиренето, магданоза и шерито. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Натъпчете сместа в авокадото, сложете го в плитък отнеупорен съд за печене и печете 10-15 мин. Сервирайте веднага.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари