Сварете пастата според указанията на опаковката, отцедете и оставете настрана. Посолете пилешките гърди, загрейте 2 супени лъжици олио в голям тиган на средно висока температура.
Добавете пилешките гърди и ги запържете, докато станат златисто-кафяви на цвят от двете страни. След това нарежете месото. Добавете още 2 супени лъжици олио в тигана и нарежете ситно чесъна. Запържете за около 1 минута, след което добавете виното и оставете на слаб огън още 2 минути.
Добавете двата вида сметана, както и сол и черен пипер на вкус, при което бъркайте постоянно. Оставете соса да се сгъсти няколко минути. Ако стане прекалено гъст, може да добавите малко разтворен пилешки бульон от кубче. Когато сосът е готов, свалете от огъня. Добавете пармезана в тигана и изсипете целия горещия сос при пастата. Добавете пилешкото и магданоза, нарязан на ситно.
Сервирайте и консумирайте веднага!