Пиле Беарнез
![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
22 Декември 2011
22433
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 гр пилешко филе
соев сос
бяло вино
2-3 скилидки чесън, олио
200 гр заквасена сметана
пушено топено сирене
горчица
Филето се нарязва на хапки и се задушава в малко олио, добавя се и малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън. Месото се отделя и в същия тиган слагаме сметаната, нарязваме пушеното топено сирене, добавяме малко горчица и бъркаме докато стане хомогенна смес. С тази смес заливаме пилешките късчета. Сервираме с гарнитура от картофки соте, картофено пюре или зеленчуци.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари