Пиле в кашкавален сос
3 Януари 2012
161475
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 кг пиле или бутчета, филе
3 бр. яйца
3 с.л. прясно мляко
3 с.л. брашно
150 г настърган кашкавал
черен пипер
Месото се нарязва на порции, които се посоляват и поръсват с черен пипер. Парчетата месо се овалват в брашно и се подреждат в намаслена тавичка. Приготвя се смес от яйцата, млякото, брашното и кашкавала, с която се залива ястието.
Пече се на 220 С около 30 минути - докато се зачерви кашкавалът.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари