10 Август 2014
20298
Снимков материал: pixabay.com
какво четем
* 500-600гр пиле пържола
* Сол, черен пипер и зеленчуци
* Малко масло
* 200мл кисело мляко
* 1 супена лъжица горчица
* 2 супени лъжици вода
* Малко магданоз
Нарежете месото на кубчета, добавете подправките и разбъркайте. Маслото загрейте в тиган, добавете месото и го запържете, докато почервенее. Смесете киселото мляко, водата и горчицата. Полейте месото, намалете температурата, покрийте и изчакайте около 4-5 минути. Накрая добавете малко нарязан магданоз.
Сервирайте с ориз или картофи.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари