Включете фурната и я оставете да загрее до 180 градуса.
Почистете пилешките бутчета от кожата, не е нужно да ги солите.
Разтопете маслото в малък тиган за сос.
В по-голяма купа настържете сиренето/кашкавала, добавете Вегетата и галетата и разбъркайте съставките с ръце.
Вземете парче месо и го потопете в купата с разтопено масло, обърнете от всички страни, така че да се намаже равномерно, след което прехвърлете в купата с настъргания кашкавал.
Оваляйте така всяко бутче съответно в мазнината и сместа със сирене, галета и подправки.
Поставете пилето в тавичка, не е необходимо намазване.
Когато цялото месо е подредено в тавата, залейте го с останалата част от разтопеното масло, а след това го поръсете с останалата част от сместа със сирене, галета и подправки. Пъхнете пилешкото в предварително загрята фурна и печете около 50 минути, или докато покафенее приятно.