Пиле на грил с текила и лайм

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Пиле на грил с текила и лайм
Пиле на грил с текила и лайм
7949
Пиле на грил с текила и лайм
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

 

Пилето с текила и лайм е една бърза и лесна рецепта за пиле , което се приготвя на грил. Едно от най-хубавите неща в тази рецепта е, че вие може да си регулирате количеството на лайма и текилата , в зависимост от вашият вкус.

Можете да съчетаете пилешкото с лют пикантен сос или люти чушки , в зависимост от вашият вкус. Ако бързате с приготвянето на пилето , вие трябва да го оставите в марината за поне половин час, но ако имате време е най-добре да го оставите за цяла нощ.

 

Продукти:

1/4 чаша текила

1/2 чаша лимонов сок

2 с.л. зехтин

1 ч.л. кора от лайм

1 чушка

2 скилидки чесън

1 връзка кориандър

1 ч.л. кимион

1 ч.л.сол

1/2 ч.л. черен пипер

450 гр. обезкостени пилешки гърди без кожа

 

Начин на приготвяне:

Разбъркайте текилата, лимоновия сок, зехтина, кората от лайм, чушката, чесъна, кориандъра, кимиона, солта и черния пипер в кухненския робот. Поставете пилешките гърди в марината и оставете в хладилника за една нощ или поне за половин час.

След като пилето престои достатъчно време пригответе грила, намажете го с мазнина и изпечете пилешките гърди и от двете страни, по около 5-7 минути от всяка.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft