Пиле на тиган с гъби и чесън

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пиле на тиган с гъби и чесън
Пиле на тиган с гъби и чесън
admin
Добавена от: admin
69159
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пиле
50 г домати (доматен сок)
200 г гъби без пънчета
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 с.л зехтин
черен пипер
сол

Почистеното пиле се нарязва на порции, които се изпържват от двете страни в зехтина. Ситно нарязаният лук се запържва в същата мазнина до златистожълт цвят, прибавят се попарените, обелени и нарязани на четвъртинки домати, счуканият чесън, нарязаните на парченца гъби, черният пипер, солта и 2 лъжици гореща вода. Сместа се възварява, прибавят се парченцата пиле и ястието се задушава под похлупак 1 час.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft