Пиле паприкаш

вход през zajenata.bg
Пиле паприкаш
admin
Добавена от: admin
13073
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Чушките се нарязват на тънки лентички, лукът - наситно.

Лукът се сотира за 2-3 минути в тенджера със сгорещено олио, прибавят се чушките и след още няколко минути се налива малко вода.

Запържените зеленчуци се овкусяват с червен пипер и се разбъркват. Добавят се печурките (цели) и се оставя да къкри на слаб огън около 10 минути.

Пилето се обезкостява, кожата се отстранява и месото се нарязва на кубчета.

Месото се сипва в тенджерата и се долива още малко вода.

Ястието се посолява и се оставя да къкри 10-15 минути.

След това се прибавят обелените, почистени от семето и нарязани на малки кубчета домати.

Ястието се подправя с естрагон, залива се със сметаната и се оставя на огъня още около 10 минути.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft