Пиле по манастирски

вход през zajenata.bg
Пиле по манастирски
admin
Добавена от: admin
18323
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пиле
200 г стерилизирани гъби
2 глави лук
1 кубче пилешки бульон
1 к. ч. ориз
4 с. л. олио
2-3 щипки къри
готварска и шарена сол на вкус
 

Лукът се нарязва и се запържва в олиото.
Добавят се гъбите и почистеният ориз.
Овкусява се със стритото кубче пилешки бульон и 2-3 щипки къри и се налива малко вода.
Пилето се пълни с плънката и отворът се зашива с конец или се забожда с клечки за зъби.
Пилето се слага в намазана с олио тава, в която е налята малко вода, поръсва се с шарена сол и се пече около 1 час на умерена температура в предварително загрята фурна.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft