Пиле с гъби и джинджифил
3 Април 2014
20351
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
150 гр. пилешки гърди
50 гр. джинджифил
50 гр. гъби
1 средна глава кромид
1/2 супена лъжица кафява захар
черен пипер и сол на вкус
олио за готвене
100 гр. китайска смес от зеленчуци
Почистете джинджифила и нарежете пилешкото месо на малки парченца. Гъбите, чушката и пресния лук нарежете на ивици, а стария лук - на малки парченца.
В горещ тиган сложете малко олио, а след това пуснете вътре пилешкото да се запържи. Добавете лука, китайския микс от зеленчуци, пиперката, настъргания джинджифил и гъбите.
Овкусете със сол, черен пипер и соев сос и добавете кафявата захар. Оставете на слаб огън да се задушава. Накрая добавете нарязания пресен лук.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари