Пиле с гъби и джинджифил

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пиле с гъби и джинджифил
Пиле с гъби и джинджифил
admin
Добавена от: admin
20351
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

150 гр. пилешки гърди

50 гр. джинджифил 

50 гр. гъби

пресен лук

1 червена пиперка

вода

1 средна глава кромид

соев сос

1/2 супена лъжица кафява захар

черен пипер и сол на вкус

олио за готвене

100 гр. китайска смес от зеленчуци

Почистете джинджифила и нарежете пилешкото месо на малки парченца. Гъбите, чушката и пресния лук нарежете на ивици, а стария лук - на малки парченца. 

В горещ тиган сложете малко олио, а след това пуснете вътре пилешкото да се запържи. Добавете лука, китайския микс от зеленчуци, пиперката, настъргания джинджифил и гъбите. 

Овкусете със сол, черен пипер и соев сос и добавете кафявата захар. Оставете на слаб огън да се задушава. Накрая добавете нарязания пресен лук.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft