Пилешка супа с карфиол

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Пилешка супа с карфиол
Пилешка супа с карфиол
admin
Добавена от: admin
14191
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Измиваме бутчетата и крилцата и ги заливаме със студена вода. Слагаме ги на огъня и като кипнат, премахваме пяната и посоляваме. Прибавяме обелените и нарязани картофи, корените за супа и накъсания на цветчета карфиол. След като се свари пилето, го изваждаме, нарязваме на парченца и ги връщаме в супата. Изваждаме също картофите и корените и ги намачкваме с вилица на едро пюре, което връщаме към бульона, заедно с пилето. Оставяме супата да заври отново, сваляме я от огъня и я застройваме с жълтъците разбити със сметаната. Поръсваме я с черен пипер и я поднасяме.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft