600 гр. пилешки гърди
250 гр. бутер тесто
30 мл олио
2 стръка праз
подправки на вкус
черен пипер
1 с.л. заквасена сметана
1 яйце
магданоз
Почистете праза, измийте и нарежете на шайби. Пилето нарежете на парчета и го натъркайте с подправките и пипера. В загрятото олио изпържете парчетата месо от двете страни, след което ги отделете в чиния. В същото олио на тих огън запържете праза, добавете подправки и оставете да се задушата, като от време на време разбърквате. Тази смес също прехвърлете в чиния и оставете да се охлади, след което добавете заквасената сметана и магданоза. Тестото разточете леко и го нарежете на четири части. На всяко парче от тестото сложете малко от праза, върху него парче месо, а краищата на тестото прегънете отгоре, така че да се оформи джоб. Сложете ги в тава, покрита с хартия за печене, намажете с разбито яйце и печете половин час на 170 градуса.