В маслото, оставено на стайна температура, поставете нарязания чесън, нарязания магданоз и малко червен пипер, и го поставете в хладилника да престои известно време.
За да напълните пилешките гърди, направете джобче в средата с нож. Отворете джоба и поставете вътре парче от маслото с малко рукола и затворете пилешкото. Повторете същото с трите други парчета месо.
Панирайте всяко парче пилешко в брашно, разбито яйце и галета и ги изпържете в загрятата мазнина.
За да направите пюрето, обелете картофите и ги сварете за 12 - 15 минути, докато станат готови. Нарежете броколите и ги добавете в картофите последните 8 минути. Отцедете сварените зеленчуци, оставете парата да се изпари, след това добавете маслото и малко сол и черен пипер. Намачкайте картофите и броколите, за да направите пюре.
За всяка порция сложете по малко от пюрето и едно парче пилешки гърди.