Пилешки гърди със зелен фасул
26 Септември 2013
8399
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4 пилешки гърди
400 г зелен фасул
сол
2 супени лъжици олио
пипер
200 г овче сирене
1 глава салатен лук
2 скилидки чесън
2 супени лъжици нарязан магданоз
2 супени лъжици брашно
Почистете и сварете за 20 мин. в подсолена вода зеления фасул. Измийте месото, подсушете го и запържете в олио от двете страни. Извадете и наръсете със сол и пипер. Нарежете 100 от сиренето на ивици. Сложете ги върху пилешкото месо и леко запечете във фурната. Запържете нарязаните лук и чесън в мазнината от пърженето на пилешките гърди. Запържете брашното и налейте 200 мл вода. Наръсете със сол и пипер. Прибавете останалото сирене, нарязано дребно и сипете магданоза. Поднесете месото със зеления фасул и соса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари