Пилешки гювеч
5 Март 2015
17973
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Запържете предварително нарязаните зеленчуци и добавете половината от водата. След това добавете месото, нарязано на малки кубчета заедно с чесъна. Добавете и другата половина вода и сложете сол, черен пипер и магданоз. Оставете гювеча да се задушава на тих огън 10 минути, след това добавете и ориза. В предварително загрята фурна на 180 градуса поставете гювеча да се запече още 10-15 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари