12 бр. пилешки крилца
1 с. л. осолен черен боб (от консерва)
1 с. л. вода
1 с. л. олио
2 скилидки чесън
1 парче джинджифил (ок. 2.5 см.)
4 с. л. соев сос
2 с. л. шери
1 с. л. сусам
черен пипер
Бобът се отцежда от водата и се стрива в хаванче. В дълбок тиган (най-добре уок) се загряват няколко пръста олио. Вътре се пускат стритият чесън и нарязаният или настърган джинджифил. Щом се позапържат до златисто, в тигана се прибавят пилешките крилца и всичко се запържва около 3 минути при непрекъснато бъркане. Наливат се постепенно соевият сос и виното, и сместа отново се бърка, докато течността мъничко поизври. Най-накрая се добавят стритият боб и черен пипер на вкус. Тиганът се захлупва, котлонът се намалява и всичко се оставя да къкри на бавен огън, докато сосът се редуцира. След това ястието отново се отхлупва и се оставя да поври на силен огън, докато течността напълно изври. Уокът се дърпа от огъня и крилцата се поръсват със сусама семена, объркват се добре, така че той да се разпредели равномерно, и се поднасят в плато, поръсени с нарязан ситно пресен лук или магданоз.