Пилешки късчета с броколи и топено сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пилешки късчета с броколи и топено сирене
Пилешки късчета с броколи и топено сирене
admin
Добавена от: admin
34388
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Нарязваме пилешкото месо на хапки и го запържваме в сгорещеното олио докато леко покафенее (за предпочитане в тиган с незалепващо дъно). Добавяме броколите, накъсани на малки розички, разбъркваме и пържим около минута. Слагаме виното и кубчето гъбен бульон, разтворено в 150 мл топла вода. Оставяме да поври на слаб котлон около 3-4 минути. Слагаме топеното сирене и бъркаме непрекъснато до пълното му разтопяване. Поръсваме с черен пипер, а сол слагаме само ако има нужда, тъй като и сиренето и бульонът са солени. Сервираме с препечени филийки.

По желание: към ястието в момента на готвене може да се добавят и гъби, царевица, карфиол. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft