Нарежете пилешките пържоли на по-големи кубчета, овкусете ги със сол и пипер и малко къри. След това запържете месото от всички страни на слаб огън, но не до пълна готовност, тъй като месото ще се пече и във фурната. Оставете ги да се охладят, след което всяко парче пилешко увийте в ивица бекон.
Нарежете лука и чесъна, и ги поставете в тиган със загрят зехтин да се запържат. След това добавете една голяма консерва домати, предварително нарязани, 1 чаена лъжичка захар, сол, черен пипер и мащерка. Оставете малко на огъня да се обединят продуктите и да се сгъсти сосът.
В тава разпределете соса, а върху него подредете пилешките рула. Отгоре настържете пармезана. Поставете в предварително загрята фурна на 200 градуса и печете около 20 минути.
Поднесете по няколко рулца на порция заедно със соса!