Пилешко върху спаначено канапе
22 Декември 2011
12431
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Пилето се сварява цяло, след което се почиства от костите и се нарязва на порции, които се запичат леко до зачервяване на грил-тиган.
Почистеният, измит и накъсан на по-едро спанак се задушава с маслото и сол на вкус.
В голяма чиния се насипва задушеният спанак и върху него се нарежда пилешкото месо.
Полива се с бял сос, приготвен от запърженото брашно, разредено с част от бульона, в който е вряло пилето.
Върху соса се поръсва настърганият кашкавал.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари