1 кг пилешки гърди
500 мл доматен сос
1 буркан гъби печурки (или 500 гр. пресни)
3 глави лук
100 мл бяло вино
200 гр. кашкавал
1 супена лъжица горчица
1 чаена лъжичка чили
1 чаена лъжичка Вегета
сол и черен пипер на вкус
Нарежете лука на филийки и го поставете да се пържи. След като омекне, добавите гъбите да се запържат, докато се изпари водата. След това добавете пилешките гърди. След като месото омекне, добавите Вегетата, черен пипер, сол, чили (по желание) и виното. След като виното леко се поизпари, добавете доматения сос и горчицата. Похлупете тигана с капак и оставете да се задушава 30-40 минути.
Съдържанието на тигана прехвърлете в огнеупорен съд и поръсете с настъргания кашкавал. Оставете да се пече (15-тина минути) на 200 градуса, докато кашкавалът се разтопи и стане приятно златист на цвят.