Пилешко руло в бекон

вход през zajenata.bg
Пилешко руло в бекон
admin
Добавена от: admin
42100
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Филето (300 г) се разрязва с остър нож през средата така, че да се получат два тънки пласта месо. Те се начукват, за да станат още по-тънки - не повече от 5 мм. Сушените смокини (3 бр) се кипват във виното (1 с.л.) и щом изстинат, се нарязват на малки парченца. Върху половинките от филето се слагат смокини, счукани лешници (10 бр) и натрошено синьо сирене (30 г). Оформят се рула. Резените бекон (50 г) се нареждат със застъпване един до друг. Върху тях се слага рулото и се увива в тях. Фиксира се с клечки за зъби. Пече се на фурна до пълна готовност. През това време се приготвя сос. Използваното вече вино се кипва отново. В него се слагат неупотребените парченца смокини, размитото във вода брашно (1 с.л.) и сметаната (2 с.л.). Овкусява се със сол и черен пипер, както и със счукан чесън (1 скилидка). Ври, докато се сгъсти. Рулата се поднасят върху сос, поръсени с натрошени лешници и нарязани перца зелен лук (1 стрък).

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft