Пилешко със зеленчуци и сос от сирене
22 Декември 2011
9586
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накъсайте пилешкото на парчета, загрейте мазнина в дълбок тиган и го сложете да се запържи леко. Нарежете лука и гъбите и ги добавете към пилето. Бъркайте и посолете, след което добавете картофите. Долейте чаша гореща вода и оставете, докато картофите омекнат.
След това сипете царевицата и нарязаните топено и пишено сирене. Добавете черен пипер, разбъркайте и оставете да къкри на котлона.
Когато картофите и пилето да омекнали, свалете от огъня, настържете кашкавал и поръсете с наситнен копър.
Сервира се с прясна салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари