Направете смес за палачинки по собствена рецепта. От нея изпържете палачинки и ги оставете да изстинат покрити.
През това време пригответе плънката: лука и морковите нарежете на много ситно и ги запържете в малко олио. Добавете каймата, подправките и запържете до омекване на каймата и докато се изпари течността, която ще пусне месото. Накрая добавете магданоза, смесете го и го сложете настрана, за да изстине.
В охладената плънка добавете настъргания кашкавал и яйцето, предварително разбито с вилица. Объркайте добре сместа.
На долната част на всяка палачинка поставите от плънката. Свийте краищата навътре и я завийте на руло. Краищата закрепете с клечка.
Процедирайте така с всички палачинки.
Първо оваляйте палачинките в брашно, след това - в разбитите яйца и накрая - в галетата.
Изпържете ги в загрята мазнина на не много висока температура от всички страни, така че да се зачервят приятно.
Пирожки от палачинки с месо
1 Ноември 2014
29691
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари