Пирожки от палачинки с месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пирожки от палачинки с месо
Пирожки от палачинки с месо
admin
Добавена от: admin
29691
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 палачинки
400 гр кайма смес
1 малка глава лук
1 морков
2 супени лъжици магданоз
1/2 чаена лъжичка черен пипер
на вкус сол и Вегета
олио
1 дребно яйце
100 гр. ситно настърган кашкавал
За паниране на палачинките:
2 яйца
брашно
галета
олио за пържене на палачинките

Направете смес за палачинки по собствена рецепта. От нея изпържете палачинки и ги оставете да изстинат покрити. 
През това време пригответе плънката: лука и морковите нарежете на много ситно и ги запържете в малко олио. Добавете каймата, подправките и запържете до омекване на каймата и докато се изпари течността, която ще пусне месото. Накрая добавете магданоза, смесете го и го сложете настрана, за да изстине. 
В охладената плънка добавете настъргания кашкавал и яйцето, предварително разбито с вилица. Объркайте добре сместа. 
На долната част на всяка палачинка поставите от плънката. Свийте краищата навътре и я завийте на руло. Краищата закрепете с клечка. 
Процедирайте така с всички палачинки. 
Първо оваляйте палачинките в брашно, след това - в разбитите яйца и накрая - в галетата. 
Изпържете ги в загрята мазнина на не много висока температура от всички страни, така че да се зачервят приятно.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft