250 г шилешко месо
2 глави кромид
по 2 клонки кориандър и рoзмарин
3 с. л. масло
сол
пипер
2 с. л. настъргано сирене Пармезан
6 с. л. зехтин
450 г бутертесто
4 яйца
Месото се накълцва на ситно или се смила. Кромидът се обелва и настъргва ситно. Измитите зелени подправки се нарязват на дребно. Кромидът се пържи до прозрачност в маслото 2-3 минути. Прибавя се месото и се пържи, като от време на време се разбърква, докато стане на трохи. Дръпва се от огъня, поръсва се със сол и пипер, прибавят се зелените подправки и настърганото сирене и се разбърква. Тестото се разточва тънко на 4 кори с размери 15х15 см, намазват се със зехтин от двете страни, сгъват се наполовина по диагонал и отново се разгъват. В едната половина се поставя на купчинка част от плънката, в нея се прави вдлъбнатинка и се чуква по 1 яйце. Покрива се другата половина и краищата се прищипват. Бриките са запичат по 5 минути от двете страни до зачервяване.