1 яйце и малко кашкавал и 3 картофа и няма такава приказка за небцето

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
1 яйце и малко кашкавал и 3 картофа и няма такава приказка за небцето
1 яйце и малко кашкавал и 3 картофа и няма такава приказка за небцето
48974
1 яйце и малко кашкавал и 3 картофа и няма такава приказка за небцето
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Честно казано, банални пържени или печени картофи ми писнаха, както и пюрето от дълго време. Освен това много искам да  си правя нещо вкусно и оригинално ! Затова често търся нови рецепти или експериментирам. Преди седмица се опитах да направя нещо уникално с картофи . Оказа се нещо необикновено!

Това е модифициран омлет, в който добавих настъргани картофи и, разбира се, зеленчуци. Използвах магданоз, но можете да опитате и нещо друго: кориандър, копър, босилек, рукола . Изберете любимите си подправки. Със сигурност това ще даде на картофения омлет неповторим вкус!

Съставки

Картофи 3 бр.

Яйце 1 бр

Магданоз 1 връзка

кашкавал 100 g

Сол на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

Слънчогледово олио на вкус

 

Подготовка

Накълцайте магданоза, разбийте яйцето, солта, черния пипер и разбъркайте.


Обелете картофите и ги настържете на едро ренде


Загрейте растително масло в тиган и разпределете настърганите картофи равномерно. Отгоре разпределете сместа от магданоз и настърган кашкавал


Подправете със сол и черен пипер на вкус, гответе с покрит капак

Оказва се нещо изключително вкусно от картофи , рецептата която с удоволствие споделям с вас! В същото време ще ви разкажа за един малък трик: не забравяйте да изстискате картофите, преди да ги изпратите в тигана. Без излишна влага настърганият гювеч ще още по-добре.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft