Нарежете пилешкото месо на кубчета и го подправете го със сол, черен пипер и горчица. В загрят тиган на умерен огън сложете да се загрее малко масло. Нарежете ситно лука и го запържете, а щом омекне, добавете гъбите и нарязания морков и подправете.
В тигана добавете кубчетата пилешко месо, а когато месото побелее, налейте виното и оставете да къкри, докато виното се изпари. Гответе около 1 час, а при необходимост добавете малко вода. След като месото се изпържи, дръпнете тигана от огъня. Добавете варената царевица и разбъркайте.
Първия лист бутер тесто разточете и изрежете от него отделете 4 кръга. Върху всеки от кръговете разпределете плънката от пилешко месо. Краищата намажете с разбито яйце. Вторият лист тесто също разточете и нарежете на 4 еднакви кръга. Покрийте всеки кръг с плънка с празен кръг. Притиснете добре краищата на тестото, за да не изтече плънката при печене. От останалата част от тестото изрежете форми по желание и с тях украсете питките. Накрая намажете всяка питка с разбит жълтък. Подредете ги в тавичка, която предварително сте намазали с масло. Печете във фурна, загрята на 220 градуса, около 30 минути. Щом са готови, направете малък отвор на повърхността на всяка питка и полейте с малко разбита заквасена сметана.