Пица Макарони
9 Март 2014
30259
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Макароните се варят в подсолена вода, отцеждат се и се изплакват със студена вода. Добавят се ситно нарязаните на кубчета пуешка шунка (количествата са на вкус), пушено месо, ситно настърган кашкавал или сирене, кетчуп и риган. В малко масло се задушават нарязаните гъби и се добавя сол на вкус. Щом се запържат, се добавят към сместа.
Всичко се обърква добре, след което се прехвърля в огнеупорен съд, намазан с малко масло.
Отгоре се слага по малко кетчуп и сирене.
Яйцата се разбиват с киселото мляко (или сметаната за готвене), сол, след което сосът се излива върху макароните. Отгоре се настъргва още малко сирене/кашкавал и се наръсва с риган.
Пече се в предварително загрята фурна на 200 ° С.
Пицата се сервира гореща!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари