Настържете ситно кашкавала, а шунката нарежете на малки парченца или настържете по желание. Гъбите запържете на умерен огън в тиган с една супена лъжица олио и подправете със сол.
Постелете върху работния плот първата кора и я оставете ненамазана.
Върху първата поставете втората кора и върху нея намажете половината от кетчупа и посолете с малко риган.
Покрийте с третата кора и върху нея поръсете половината от настъргания кашкавал. Върху него поставете четвъртата кора и разпределете цялата шунка равномерно.
Смесете яйцата със сметаната и две трети от сместа намажете върху петата кора.
На шестата кора разпределете гъбите. Поставете последната седма кора и я намажете с останалата половина от кетчупа и половината от кашкавала. Завийте корите на руло. Поставете рулото в тава, намазана с малко масло и покрита с хартия за печене. Намажете рулото с останалата част от сместа от яйце и сметана, посолете с риган и изпечете в предварително загрята фурна 30 минути на 200 градуса. Сервирайте веднага.
Пица руло
8 Октомври 2014
20278
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари