Пица с гъби и топено сирене
18 Февруари 2013
12937
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тестото се разточва на тънък кръг и се прехвърля в намазана с олио или масло огнеупорна тава (или форма за пица), като в края му се оформя ръбче по ръба на формата. Намазва се с доматеното пюре. Поръсва се с половината от настъргания кашкавал и нарязаната (или настъргана) Моцарела. Отгоре се подреждат гъбите, граха и нарязаната на парченца маринована чушка. Всичко се покрива с останалата смес от сирена и с малки парченца топено сирене. Пицата се пече в загрята фурна на 220 градуса за около 10-15 минути. Поднася се поръсена с малко риган и по желание - нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари