Пица с песто, моцарела и пушена сьомга

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Пица
Пица с песто, моцарела и пушена сьомга
Пица с песто, моцарела и пушена сьомга
admin
Добавена от: admin
18755
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр. готово тесто за пица
3 домата
100 гр. моцарела
100 гр. зелено песто (от буркан)
сол и черен пипер
1 с.л. риган
200 гр. пушена сьомга
 

Фурната се загрява на 200 градуса. Тестото за пица се разточва с големината на тавичката за печене на фурната и се слага върху същата, предварително застлана с хартия за печене. Доматите се измиват, изчистват и нарязват на тънки шайби. Моцарелата се отцежда и също се нарязва на шайби. Пестото се нанася равномерно върху тестото, покрива се с доматите, овкусява се със сол, черен пипер и риган и отгоре се разпределят резените моцарела. Пицата се пече на средна скара, докато сиренето се разтопи (около 20 минути). Сьомгата се реже на ивици, с които се гарнира още горещата пица и се сервира!
По желание от продуктите могат да се приготвят и мини-пици, в такъв случай разпределете продуктите по равно – според броя на порциите.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft