Пиян шаран

22 Август 2014
15412
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Намажете шарана добре със сол и Вегета. С нож се правят разрези в месото и в тях се пъхват парченца нарязан чесън. шаранът се поставя в по-дълбок съд, залива се с олио, доматения сок и бялото вино. Пече се във фурната на 220 градуса за около половин час, докато стане червеникав на цвят. По време на печенето се полива със сока от домати и вино в тавата.
Забележка: като гарнитура поднесете картофена салата или картофи, печени в сока, който е останал от рибата (предварително леко сварени).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари