
Бирата и олиото се смесват в дълбока купа. Добавят се брашното, кокосът, канелата, бакпулверът и се меси на ръка. Тестото не трябва да бъде прекалено твърдо - трябва да започне да се отделя от стените на купата - това е знак, че е готово.
Оставете тестото да почива в продължение на 10-15 минути.
С ръце оформете малки топчета, в които добре увийте половинките бонбони. Подредете бисквитките в тава за печене и печете на 200 градуса до готовност (да се зачервят леко).
Пригответе сироп от изброените съставки - сиропът трябва да е горещ и с него се заливат студените сладки. Сладките се обръщат в сиропа и от двете страни, за да поемат добре, след което се вадят и се поръсват с малко кокос. Останалият сироп се излива върху сладките и се оставят да престоят така 4-5 часа.