Плодов шейк с диня и ягоди
30 Ноември -1
7712
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Динята се нарязва, отделят се кората и семките. Ягодите се измиват и се почистват от дръжката. Плодовете се пасират заедно със сока от ягода и избраната подправка. Шейкът се охлажда за десетина минути в хладилник и се поднася веднага, гарниран с листенца мента и по желание - с кубчета лед.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари